Datum objave: 4. rujna 2024.
Kategorija: Naslovnica

Početak nove školske godine

Poštovani učenici i roditelji,

u ponedjeljak, 9. rujna 2024., počinje nova školska godina. Prvi tjedan učenici predmetne nastave imaju nastavu u jutarnjoj smjeni, dok su učenici razredne nastave u poslijepodnevnoj smjeni.

Prvi dan učenici predmetne nastave bit će u školi od 7:45 do 10:40. Školski autobusi polaze s početnih stanica u 7:05 i vraćaju učenike kući po završetku nastave. Za prvi dan nastave učenici trebaju ponijeti praznu školsku torbu, pernicu i informativku. Školske papuče nisu obavezne prvi dan, ali ih učenici moraju imati od utorka.

Naši prvašići, u pratnji roditelja, trebaju doći u školu u 14:00 sati i ostat će u školi do 15:00 sati. Trebaju ponijeti praznu školsku torbu i pernicu.

Učenici od 2. do 4. razreda prvi dan nastave bit će u školi od 14:00 do 16:40. Školski autobusi polaze s početnih stanica u 13:15 i vraćaju učenike kući po završetku nastave. Za prvi dan nastave učenici trebaju ponijeti praznu školsku torbu, pernicu i informativku. Školske papuče nisu obavezne prvi dan, ali ih učenici moraju imati od utorka.

Od utorka nastava se odvija prema redovnom rasporedu zvona i prijevoza učenika. Sve ostale informacije vezane uz organizaciju nastave učenici će dobiti prvog dana u školi.

Prehrana i produženi boravak bit će organizirani od utorka, 10. rujna 2024. Roditelji koji svoju djecu žele uključiti u produženi boravak, a nisu potpisali ugovor, mogu se javiti u tajništvo.

Želim nam svima uspješnu novu školsku godinu!

Ravnatelj Damir Adamović

 

Pročitajte još

Terenska nastava 5. – 8. razreda u Đurđevac

Terenska nastava 5. – 8. razreda u Đurđevac

U utorak, 15.10.2024. učenci 5., 6., 7. i 8. razreda u sklopu terenske nastave posjetili su grad Đurđevac, utvrdu Stari grad, zoološki vrt i Posjetiteljaki centar.  Nakon ručka prošetali su geografsko-botaničkim rezervatom Đurdevačkim pijescima te nakon toga posjetili...

Skip to content