preskoči na sadržaj

Osnovna škola Josipa Badalića Graberje Ivaničko

Login
Vremenik pisanih provjera

Anketa (mala)
Što mislite o kurikularnoj reformi?

Školsko zvono

 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Prijave učenika za upis u 1.razred srednje škole
Autor: Martina Novak, 24. 5. 2017.

Prijave kandidata u Nacionalni informacijski sustav prijava i upisa u srednje škole (NISpuSŠ) započinju u četvrtak 25.svibnja 2017.Točno vrijeme bit će objavljeno na mrežnoj stranici www.upisi.hr
Redoviti učenici osnovne škole u sustav se prijavljuju svojim elektroničkim identitetom (korisničkom oznakom i lozinkom) koji su dobili za pristup e-Imeniku.
Pri prvoj prijavi u sustav, kandidati trebaju unijeti korisničko ime i lozinku, nakon čega je moguće unijeti broj mobitela na kojega kandidat želi da mu bude dostavljen SMS s PIN-om. Nakon što zaprimi PIN, kandidat pri svakoj sljedećoj prijavi  u sustav unosi korisničko ime, lozinku i PIN. Nakon uspješne prijave u sustav, moguće je pregledati osobne podatke i ocjene, a nakon što se iz e-Matice prenesu i rezultati natjecanja, bit će moguće pregledati  te podatke. U slučaju nepravilnosti u podacima, potrebno se javiti razredniku.
U toj prvoj fazi, kandidati još nemaju mogućnost uvida u ponudu obrazovnih programa po školama već samo mogu provjeriti točnost osobnih podataka i ocjena. Prijava obrazovnih programa bit će moguća od ponedjeljka 26.lipnja 2017.
 
Učenici koji se žele natjecati za upis u razredne odjele za sportaše trebaju u razdoblju od 25. do 31.svibnja 2017. u sustavu odabrati sport kojim se bave, navesti ime kluba i mjesto u kojem se klub nalazi kako bi se mogao provesti daljnji postupak njihovog rangiranja. U ovaj se sustav prijavljuju kandidati sportaši koji zaista namjeravaju upisati takav obrazovni program.
 
Kandidati s teškoćama u razvoju se s roditeljima trebaju javiti u Ured državne uprave u razdoblju od 25.svibnja do 9.lipnja 2017.godine.
 
Sve informacije o postupku prijava i upisa u srednje škole možete pronaći u publikacijama:
- Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2017./2018. - Idemo u srednju!!! - redovni učenici
-  Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2017./2018. - Idemo u srednju!!! - učenici koji upisuju umjetničke programe i odjele za sportaše
Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2017./2018. - Idemo u srednju!!! - učenici s teškoćama u razvoju
 
Učenici i roditelji se pozivaju da prate mrežnu stranicu www.upisi.hr te web stranicu škole na kojoj će biti objavljivane sve informacije vezane uz prijave i upis u srednju školu.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju