preskoči na sadržaj

Osnovna škola Josipa Badalića Graberje Ivaničko

Login
Vremenik pisanih provjera

Anketa (mala)
Treba li nuditi zdravije obroke?Školsko zvono

 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Prijave učenika za upis u 1.razred srednje škole
Autor: Martina Novak, 24. 5. 2017.

Prijave kandidata u Nacionalni informacijski sustav prijava i upisa u srednje škole (NISpuSŠ) započinju u četvrtak 25.svibnja 2017.Točno vrijeme bit će objavljeno na mrežnoj stranici www.upisi.hr
Redoviti učenici osnovne škole u sustav se prijavljuju svojim elektroničkim identitetom (korisničkom oznakom i lozinkom) koji su dobili za pristup e-Imeniku.
Pri prvoj prijavi u sustav, kandidati trebaju unijeti korisničko ime i lozinku, nakon čega je moguće unijeti broj mobitela na kojega kandidat želi da mu bude dostavljen SMS s PIN-om. Nakon što zaprimi PIN, kandidat pri svakoj sljedećoj prijavi  u sustav unosi korisničko ime, lozinku i PIN. Nakon uspješne prijave u sustav, moguće je pregledati osobne podatke i ocjene, a nakon što se iz e-Matice prenesu i rezultati natjecanja, bit će moguće pregledati  te podatke. U slučaju nepravilnosti u podacima, potrebno se javiti razredniku.
U toj prvoj fazi, kandidati još nemaju mogućnost uvida u ponudu obrazovnih programa po školama već samo mogu provjeriti točnost osobnih podataka i ocjena. Prijava obrazovnih programa bit će moguća od ponedjeljka 26.lipnja 2017.
 
Učenici koji se žele natjecati za upis u razredne odjele za sportaše trebaju u razdoblju od 25. do 31.svibnja 2017. u sustavu odabrati sport kojim se bave, navesti ime kluba i mjesto u kojem se klub nalazi kako bi se mogao provesti daljnji postupak njihovog rangiranja. U ovaj se sustav prijavljuju kandidati sportaši koji zaista namjeravaju upisati takav obrazovni program.
 
Kandidati s teškoćama u razvoju se s roditeljima trebaju javiti u Ured državne uprave u razdoblju od 25.svibnja do 9.lipnja 2017.godine.
 
Sve informacije o postupku prijava i upisa u srednje škole možete pronaći u publikacijama:
- Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2017./2018. - Idemo u srednju!!! - redovni učenici
-  Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2017./2018. - Idemo u srednju!!! - učenici koji upisuju umjetničke programe i odjele za sportaše
Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2017./2018. - Idemo u srednju!!! - učenici s teškoćama u razvoju
 
Učenici i roditelji se pozivaju da prate mrežnu stranicu www.upisi.hr te web stranicu škole na kojoj će biti objavljivane sve informacije vezane uz prijave i upis u srednju školu.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju